Om oss

LåtOss Redovisning är ett familjeföretag och din personliga redovisningsbyrå som idag totalt har 3 anställda på våra kontor i Älvdalen & Särna.
Vi använder en standardiserad och kvalitetssäkrad arbetsmetodik som tillsammans med bokföringsrapporterna och våra goda råd höjer vara kunders effektivitet och lönsamhet.
Idag arbetar vi integrerat tillsammans med er som kund med Fortnox olika program. Med funktioner och tjänster som underlättar företagets arbete och frigör tid for andra arbetsuppgifter och dess utveckling.
Vi åtar oss att sköta hela eller delar av er ekonomi. Allt ifrån löpande redovisning, betalning av leverantörsskulder, fakturering, påminnelsehantering och personaladministration till upprättande av skattedeklarationer m m.
Det som skiljer oss från många av våra kolleger ar att ni har möjlighet att ha tillgång till ert företags siffror i realtid via Fortnox. Där kan ni, när ni själva önskar och oavsett var ni befinner er, ta del av resultatrapporter, balansrapporter, status på in- och utbetalningar och kan givetvis titta på samtliga inskannade bokföringsunderlag och leverantörsfakturor.

Vår grundtanke är: LåtOss hjälpa dig förenkla din vardag.

Företagsuppgifter:
LåtOss Redovisning
Momsreg nr: SE990628736301
Bolaget innehar F-skatt
Bolagets bankkontakt är Handelsbanken Mora

Kontaktuppgifter

Besöksadress Permatsvägen 27, 796 31 Älvdalen

Kontakta oss