fbpx

Dags för företagsfinansiering?

Vi samarbetar med flera stora aktörer inom företagsfinansiering i Sverige. Nedan presenterar vi dom vi rekommenderar att man anvönder sig av.  

Approva Företagslån

Approva Företagslån

Approva erbjuder företagslån på upp till
300 000 kr. Ansökan görs snabbt och smidigt, helt digitalt och pengarna finns på kontot vanligtvis redan samma bankdag.

Lånen är utan säkerhet men borgensman måste finnas.

Vidare gäller rak amortering och kunden betalar samma belopp varje månad.

Froda företagslån

froda företagslån

Froda är ett lån till företag som gör det enklare för småföretag att växa. Det är enkelt att ansöka. Enkelt att få pengarna på kontot. Enkelt att betala tillbaka. Froda är ett enklare företagslån med bra villkor. Svårare än så vill vi inte göra det.

Hos oss sker allt rättvist och digitalt. Du ansöker smidigt på vår hemsida och får ett förslag direkt. Du slipper visa affärsplaner, redovisa årsbudget och boka bankmöten.

 • Ansök på 3 minuter – Du ansöker enkelt online och legitimerar dig med Mobilt BankID.
 • Få offert samma dag – Svaret får du samma dag. Där du ser du din totalkostnad. That’s it.
 • Pengar inom 24 h – Signera digitalt. Pengarna får du inom 24 h. Inga andra avgifter läggs till med tiden.
Vem kan ansöka om företagsfinansiering? 
 • Svensk registrerat företag, enskild firma går också bra.
 • Försäljning igång i minst 6 månader

Bli rättvist bedömd
Självklar gör vi en rättvis kreditbedömning som baseras på ditt företags försäljning istället för att bara se till din årsredovisning. Det gör ingenting om du har en betalningsanmärkning. Det enda som är viktigt är att du har en försäljning igång i ditt företag. Ansök så återkommer vi om vi har eventuella frågor som behöver besvaras.

Full kontroll med ett fast pris
Efter färdig ansökan får du en offert via mail, som visar din exakta lånekostnad. Du lånar till ett fast pris. Inga andra avgifter tillkommer (som t.e.x påminnelseavgift, dröjsmålsräntor eller administrativa avgifter). Du får full kontroll på kostnaden för ditt företagslån.

Tacka ja med ett klick
Du tackar ja till offerten med ett klick och signerar enkelt med en digital signatur.

Få pengarna nästa dag
Pengarna finns på ditt företagskonto nästa dag och du kan göra den investeringar du vill med full koll på vad du har lånat och vad du ska betala tillbaka. Inga konstigheter.

Återbetala smidigt
Två dagar efter att du fått din företagsfinansiering börjar återbetalningen. En mindre summa dras från ditt företagskonto varje vardag, ett smidigt sätt att betala tillbaka. Du slipper planera för stora månadsbetalningar och blir av med lånet ”utan att det riktigt känns”.

Fakturino Företagslån

Fakturino företagslån

Fakturino har hjälpt över 10 000 företag att hitta rätt företagsfinansiering digitalt. Jämför själv bland upp till 18 banker och finansbolag i vår plattform. Jämförelsen är gratis, du har tillgång till en expert vid frågor och du kan signera med Bank-ID för att få betalt direkt. 

 • Lån och krediter upp till 20 miljoner. 
 • Våra experter kan hjälpa till att skräddarsy 
 • Du kan också koppla på din bokföring och se låneutrymmet direkt 
Om Fakturino företagsfinansiering

Vi har hjälpt över 10 000 företag att hitta rätt företagsfinansiering digitalt. Jämför själv bland upp till 18 banker och finansbolag i vår plattform. Jämförelsen är gratis, du har tillgång till en expert vid frågor och du kan signera med Bank-ID för att få betalt direkt. Fakturino finns idag i tre länder. 

Låneerbjudande och ansökan 
Ansökan är snabb och enkel att genomföra och när du är klar kan du logga in för att överblicka dina alternativ. I plattformen kan du välja att gå vidare med ett bud eller tala med våra experter via chatt eller telefon om du har några funderingar. Ibland har du som företag alla förutsättningar för att digitalt få betalt direkt, medans andra företagare ofta vill gå igenom sina alternativ tryggt och säkert. Hos Fakturino kan du göra båda. 

Vi samarbetar med ca 30 banker och finansbolag varav 18 sysslar med företagslån och krediter. Vår långa erfarenhet gör att vi har förmedlat över 11 miljarder kronor till svenska och norska företag. Vi hjälper företag att sänka sina kostnader, förbättra sin likviditet, hitta det billigaste fastighetslånet eller brygglånet och finns med under hela processen för att hjälpa företagare att växa. Vi jämför även factoring och företagsleasing och nästan var fjärde bolag som jämför via Fakturinos plattform återkommer till oss för att låta oss sköta deras finansieringsfrågor. Vad det än kan gälla. Vår minsta användare är egenföretagaren och vår största användare kan vara publik. 

Kundtjänst är öppen måndag-fredag 8:00-18:00. 

Vår jämförelse möjliggör direktutbetalning. Huruvida det sker eller inte beror på när ni vill ta beslutet och hur snabbt affären blir klar. Självklart fungerar det med Bank-ID. 

Löptid: 1 månad – 5 år

25 000 – 60 000 000

Ränta från 6% (årsränta)Vi

Capcito Företagslån

capcito företagslån

Capcito gör det enkelt för dig att stärka kassan. Ditt företag får ett lånelöfte med belopp och pris på 1 minut, baserat på aktuell försäljning. Det är inte bindande och kostar inget innan du börjar låna. Inga dolda avgifter eller bindningstider. Identifiera företaget med bokföring eller företagsbank och signera med BankID när du vill börja låna.

Låna i 3-24 månader, men betala tillbaka när du vill utan extra kostnader. Räntan sätts individuellt per företag, mellan 0,8% – 4%. Totalkostnad på t.ex. 50 000  i 6 månader är 2 969 kr (med 2% ränta). 

Kreditupplysning: Creditsafe (inte UC)

Säkerhet: Personlig borgen

Lånetid: 3-24 månader

Bolaget är registrerade hos Finansinspektionen och har stabila delägare i form av SEB och Collector.

Klicklån (privat)

Klicklån

Klicklån – Låna upp till 40 000 kr utan krångel

 • Enkel online-ansökan – du får svar direkt
 • Effektivt godkännande av lånet – du kan välja att skriva under med e-signering
 • Låg individuell ränta från endast 9,9 % och valfri avbetalningstid på 12 – 60 månader
 • Du behöver ingen säkerhet för lånet och du kan använda pengarna till vad du vill

Klicklån tar UC

Scroll to Top